News - INJ price reaches new all-time high: Why is INJ rising?

By Luc Vesters

INJ price reaches new all-time high: Why is INJ rising?

De prijs van het interoperabele Layer 1 protocol Injective (INJ) is de afgelopen week gestegen met 61 procent. In de laatste 24 uur is de prijs van het INJ aandeel nog eens 16 procent gestegen en heeft het een nieuw hoogtepunt bereikt.

De blockchain, die gebaseerd is op de Cosmos SDK, is speciaal ontwikkeld voor de gedecentraliseerde financiële sector. De focus ligt op het aanbieden van gedecentraliseerde apps. Het protocol stelt ontwikkelaars in staat om hoogontwikkelde en schaalbare dApps te maken met behulp van zijn plug-and-play Web3 modules.

Waarom is Injective (INJ) gestegen?

Een van de drijfveren van de afgelopen dagen is de wekelijkse tokenverbranding van Injective. De meest recente verbranding zag meer dan $65.000 aan INJ permanent uit de circulatie verwijderd worden.

Tijdens de verbrandingsveiling heeft Injective ook een aanzienlijke stijging gezien in het totale INJ dat gestaked is. Volgens on-chain data is er tot nu toe meer dan $1 miljard aan tokens gestaked.

Deze vooruitzichten zetten druk op Injective in aanloop naar een recent aangekondigde upgrade met de naam Volan. Volgens het Injective-team wordt dit de grootste mainnet-upgrade in de geschiedenis van de layer-1 blockchain.

Injective gaf een voorproefje van de Volan-upgrade op 30 november, wat mogelijk ook invloed heeft gehad op de koersstijgingen. De activiteit op het op Injective gebaseerde gedecentraliseerde uitwisselingsplatform (DEX) Helix heeft ook bijgedragen aan de opwaartse trend.

Download the Anycoin App

Finally, a crypto app for everyone!

Check it out